17 Ekim 2015 Cumartesi

Hearthstone Destelerim Bölüm 5 : Combo ( Midrange ) Druid

Geçen ayki büyük legend olamama rezilliğinden sonra dusta kıyıp druid destesi yaptım. Şu an rank 8'e geldim, çok kolay ilerliyorum. Desteyi sizlerle paylaşarak anlatmaya başlayalım.



Önümüzdeki günlerde gelecek patron nerfüyle TEK turnde TEK atabilen TEK deste bu oynadığım combo druid olacak. Destenin ana kartları farklı olup gerisini değiştirerek milyonlarca farklı versiyonunu yapabilirsiniz. Mesela bende Big Game Hunter olmadığından onun yerine Living roots koydum siz de olmayan kartlarınıza alternatifler bulabilirsiniz. Soru cevap şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum o zaman sizi aşağıya alayım.

1) Mulligan ( ilk açılış eli ) nasıl olmalı ? 

Agresif destelere karşı Living Roots, Wrath, Swipe Keeper of the Groove çok ama çok önemli. Eğer kontrol classlarına karşı oynuyorsanız 2-3 minyon droplarına ihtiyacınız var. Ayrıca tırmanış RAMP için Wild Growth kesinlikle elde tutulmalı.

2) Agresif mi oynamalıyım defansif mi ? 

Ben oynadığım oyunların yüzde 85'inde defansif oynuyorum. Neden derseniz oyunda her geçen tur size kombonuzu -Force of Nature + Savage Roar ikilisinden bahsediyorum- çekme fırsatı sunuyor. Onun dışında bazı oyunlarda god mode el gelince ilk turn innervate+ coinle Piloted Shredder inebiliyorsunuz ya da innervate+innervate+coin turn2 de Ancient of Lore oynayabiliyorsunuz. Açılış eli bu destede oyununuzu çok şekillendiriyor.

3) Desteyi oynamak eğlenceli mi ?

Warlock classına ayrı bir sevgim var onun destelerini bir yana bırakırsak oyundaki şu an Casino Mage'le birlikte en eğlenceli iki desteden biri.

4) Destenin değişmez kartları neler ?

Innervate x2 , Wild Growtth x2 , Wrath x2 , Savage Roar x1 , Swipe x2 , Keeper of the Groove x2 , Druid of the Claw x1, Force of Nature x1, Emperar Thaurissan, Ancient of Lore x2, Dr.Boom.

Yukarıda saydığım kartlar istisnasız tüm combo druid destelerinde varlar. Bunlar kesinlikle olmalı diğerlerini kendi kafanıza göre olan kartlarınızla şekillendirebilirsiniz.

5) Karşısından güçlü/güçsüz olduğu desteler neler ?

6'da 6 warrior karşılaşmalarıyla ilerliyorum. En son 67 canı olan warrior'ı yendim baya güçlü ona karşı. Shamana karşıda oldukça iyi. Rogue'la 3 maç yaptım agroo olan versiyonuna karşı iyi de oil olan biraz sıkıntı. Secret Paladin ve Face Hunter'a karşı güzel çekerseniz çok avantajlı ama istediğiniz kartları bulamazsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz.

6) Çok fazla Agroo desteler geliyor ne yapabilirim ?

5 droplardan iki tanesini eksiltip iki tane Belcher eklenebilir. Şahsen üst üste paladin gelince ben öyle yapıyorum

7) Legend olabilir miyim bu desteyle ?

Bu deste oyun ilk açıldığından beri var biraz şekil değiştirdi ama aynı mantıkla ilerliyor. Oynaması çok zor değil. O yüzden cevabım evet.

Umarım bu desteyle bu sezon legend olurum. Okuduğunuz için teşekkürler. Sorularınız varsa aşağıdan sorabilirsiniz. Takipte kalın.

Sonradan eklem : Az önce arena kariyerimdeki ilk 12'yi aldım keyifler gayet iyi.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.