13 Ekim 2015 Salı

The Big Bang Theory 9. Sezon 4. Bölümün Ardından

Yine yine yine bir salı günü ve yine yine yine TBBT.

Son bölümde hatırlarsanız Leonard'ın gizlice Penny'nin evine taşınması hakkında diyalog geçmişti. Senaristlerim çok beklemeden bununla ilgili bir bölümü patlatıvermişler. Genel olarak Sheldon'a üzüldüğüm ama Howard ve Raj ikilisine yarıldığım bir bölüm oldu. Thor ve Indiana Jones muhabbetleri tam diziden beklediğimiz kalitedeydi. Son bir değerlendirme yapacak olursak çok çabuk biten daha ne olduğunu anlamadan siyah ekranı karşımıza koyan bir bölümdü. O yüzden dizinin devamı hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum.

3. bölüm incelemesinde sizlere Mayim'in röportajından bahsetmiştim ve ne kadar doğru olduğunu bu bölüm kanıtladı.
Ki senaristlerde böyle düşünüyor olacak ki ikiliyi ayırıp Sheldon'ı daha çok eski halinde devam ettirecekler.
Geleceği gören Legolas gözlerim yine yanılmadı. Hiç bir barışma belirtisi olmaması yanı sıra Sheldon'ın taaaaa 2003'e dönme isteği ya da öyle olma çalışması tamamen senaristlerin kademe kademe Sheldon'ı değiştirme çabalarının bir sonucu. Ama bunu yaparken Sheldon'ı değişik bir ruh haline koymaları hoşuma gitmiyor. Alışmışız o mükemmel insan kalıbına o haline zarar veriyor gibi. İleriki bölümlerde görüşmek üzere okuduğunuz için teşekkürler takipte kalın.

Dipnot: Sonunda Raj'ın kız arkadaşını da gördük ben diziden ayrıldı sanmıştım keşke ayrılsaydı itici karakter.
Ardından gelen hayal kırıklığı dipnotu : TBBT Türkiye grubunda gördüğüm iletide Emily'nin dizinin düzenli kadrosuna katıldığı söyleniyor noooooo.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.