3 Mayıs 2016 Salı

Kaliteli ve En İyi Youtube Kanalları ( 2016 )

Bugün biraz farklı bir şey yapıp size favori youtube kanallarımdan üçünü paylaşacağım. Anasayfalarına gitmek için başlıklarına tıklayabilirsiniz oralara gizledim linkleri.

1) BFvsGF ve PrankvsPrank 


Komik şakaları izlerken denk gelmişti bu muhteşem ikiliye o günden beri takip ediyorum. Çok ilginç bir hikayeleri var aslına bakarsanız. Şöyle ki bu kanalların sahibi Jesse and Jeana ilk çıkmaya başladıklarında Jesse ( erkek olan ikiside kadın ismi olduğundan karışmasın ) Jeana'ya şaka yapıyor o sırada da videoya alıyor bir arkadaşları. Ardında Jesse bu videoyu internete yüklüyor ardından bu çiftimiz ünlü oluyor. Şu an çok büyük iki tane youtube kanalları var. PrankvsPrank daha çok şaka videolarını paylaştıkları kanallarının adı ama eskisi kadar aktif değil çünkü artık sürekli bir şey mi olacak diye panik yaptıklarından birbirlerine büyük şakalar yapmayı bıraktılar ama arada ufak tefek oluyor hala. BFvsGF ise günlük vloglarını paylaştıkları kanalları. Oldukça aktifler ve gerçekten vlog işini önemsiyorlar. Güzel renkli bir hayatları var kesinlikle takip etmenizi öneririm. Favorim olan şaka videolarını da şuraya atayım size bir ilk izlenim verir. Team Jesseeeeeeeeee !

Sonradan eklemeli ortanot: Nasıl bir şom ağızlılık yaptım bilmiyorum ama ayrılmışlar. Oha nasıl denk geldi bilmiyorum, 3 mayısta yazmışım bu yazıyı ve 18 mayısta ayrılmışlar. Günlük Vlog çekmeyi artık birbirimizi sevdiğimizden mi yoksa bunu iş olarak gördüğümüzden mi bunu yapıyoruz bilmiyoruz gibisinden bir şeyler söyledi Jesse. Vaaaov !



2) Bart Baker


Popüler olan şarkıların parodilerini yapıyor. Bu tarz çok kanal olmasına rağmen ya bazılarında seslendirme iyi video kötü diğerlerinde de görüntü iyi seslendirme kötü oluyor. Ama Bart Baker'da her ikisi de muhteşem. Kesinlikle izlemeniz gerekiyor özellikle Taylor Swift'le ilgili yaptığı paradiler efsane.


3) baracksdubs


Dünyanın en saçma şekilde komik olan kanalı. Barack Obama'nın konuşmalarından parçalar kesip şarkı sözlerini oluşturuyorlar. Kimin nasıl aklına geldi nasıl böyle muhteşem bir şey ortaya çıktı kimsenin fikri yok.



0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.