23 Temmuz 2015 Perşembe

Dizi İncelemesi : Arrow Sezon 1

Eğer siz de benim gibi süper kahraman hayranıysanız, işte bir efsane yapım ..

İlk sezonun konusunu ve her şeyin başlangıcını özetlersek ; Oliver Quinn çapkın, milyoner, bildiğimiz zengin çocuğudur. Bir gün babasıyla birlikte tekne gezisinde teknelerinin batmasıyla ıssız bir adaya düşer ve buradan ancak 5 yıl sonra kurtarılır. Ama kurtarılana kadar başına gelenler ve kurtarıldıktan sonra dönüşeceği kişi emin olun bambaşka bir şey.

Sıfır spoilerlı özetimden sonra dizinin henüz 1. sezonunu yeni yeni bitirdiğimi üzüntüyle söylemekteyim. Uzun süredir gözüme çarpıp duruyor ama kısmet olmadı. Bu arada aklıma gelmişken söyliyeyim The Flash'ı izleyecekseniz önce bunu izleyin yoksa spoiler manyağı oluyorsunuz benden söylemesi. 1. sezon oldukça heyecanlı başladı Oliver'ın adadan kurtalışı daha sonra Laurel ve kız kardeşiyle olan ilişki durumu ilan derken Kanunsuz'umuz arkadaş edinmeye başladı ki bence işler daha güzel olmaya başladı. Babasının ona söyledikleriyle ve kitabıyla Starling Şehrini hayal kırıklığına boğanları cezalandıran Quinn, Felicity ve John'la bence çok güzel bir grup oldular.

Söylemeliyim ki aşırı sürükleyici bir sezondu. Konuların birbiriyle uyumu, hem ada hayatına geri dönüşler ( flashback ) hem de günümüzü anlatması hoşuma gitti oldukça. Karakterlerden malesef  Quinten Lance'a hiç ısınamadım umarım sonraki sezonlarda her gördüğümde yine mi bu adam diye söylenmem. Onun dışında Felicity'i zaten Flash'tan bildiğim için o konuda spoiler manyağı oldum ama olsun artık.

Özetlemek gerekirse ilk sezon acayip heyecanlı başlayıp DEPREM gibi bitti. İkinci sezon nasıl olacak Oliver Laurel ikilisine ne olacak şirket ne olacak çok merak ediyorum. Takipte kalın.

Dipnot: Thea sen nesin öyle yarabbim efsane bu dizideki favorimde sensin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.