2 Temmuz 2015 Perşembe

Friends with Benefits ( Arkadaştan Öte ) Film İncelemesi

Friends with Benefits herhalde tekrar tekrar izlediğim romantik komedilerden biridir.En son bugün internet kesintisi sırasında bilgisayarımdaki zor zaman filmleri arasından seçtim.

Filme gelecek olursan başrollerini şarkıcı, oyuncu, Holywood'un çapkın çocuğu Justin Timberlake ( söylemeden geçemeyeceğim en kötüsüyle evlendi Scarlett Johansson'dan sonra gerçekten onda mı karar kıldın diye sorarlar adama herneyse ? ) ve That 70s Show, Black Swan ve Family Guy'dan tanıdığımız güzel gözlü Mila Kunis paylaşıyor.

Konu olarak ilişkilerini kişisel sorunları sebebiyle mahveden iki karakterimizin ayrılık sonrası kaderin cilvesiyle tanışmasından günümüz Amerika'sının yeni ilişki türü diye tabir edilen Fuckbuddy olma aşamasına geçişleri ve sonra gitgellerle aşka dönüşen hikayesi anlatılıyor.Film her ne kadar sığ bir konuda olsa bile sonuçta elinizde Timberlake ve Kunis var zaten 2 saat kamera karşısında otursalar millet gidip izleyecek onları belli olduğu kafasında yaratıldığı çok belli. İlginç seks sahneleri her fırsatta birinin bi yerini gösterme çalışmaları en açık örneği.

Lakin az önce dediğim gibi elinde böyle iki yıldız olunca film bir çırpıda izlenilen o güzel filmlere dönüşüyor bir anda. Hatta filmdeki bir kaç replik bana göre baya ortalamanın üstünde. Boş zaman geçirmek için izlenebilecek ve en sonunda zamanımı mahvettin lanet olsun size demeyeceğiniz filmlerden birisi.

Filmle ilgili en sevdiğim kısım How I Met Your Mother'ımızın Marshall'ı Jason Segel'in de filmdeki ufak ama muhteşem rolü olmuş. Ayrıca filmdeki sürekli bahsedilen şarkı da 90'ların ünlü çocuk rap grubu Kris Kross'un Jump adlı parçası gerçekten güzel şarkıdır playlistlerde yer almasında fayda var diye düşünüyorum.



Genel Bilgiler

Gösterime Giriş Tarihi : 22 Temmuz 2011
Yönetmen : Will Gluck
Oyuncu Listesi : 

Mila Kunis - Jamie
Justin Timberlake - Dylan
Woody Harrelson - Tommy Bollinger
Jenna Elfman - Annie Harper
Patricia Clarkson - Lorna
Richard Jenkins - Mr. Harper
Nolan Gould - Sammy
Emma Stone - Kayla
Andy Samberg - Quincy
Masi Oka - Darin Arturo Morena
Shaun White - Kendisi
Lili Mirojnick - Laura

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.