2 Temmuz 2015 Perşembe

Temmuz 2015 Top10 Şarkı Listem

Hazır temmuzun ilk günlerini yaşıyorken bu aralar dinlediğim sevdiğim beğendiğim şarkılar için bir Top10 listesi hazırlayayım dedim lafı uzatmadan aşağıya alayım hepinizi :)


1)David Guetta - Hey Mama ft Nicki Minaj, Bebe Rexha & Afrojack

David Guetta yine döktürüyor.Popüler kültürün pastasından en büyük ısırığı almış kişi olarak nitelendirdiğim Nicki Minaj'ın normal performansına Rexha'nın aykırı sesi eşlik edince ortaya bu yazın en hit parçası çıkmış işte.

2)Major Lazer & Dj Snake - Lean On (FEAT. MØ)

Bence bu yazın açık ara en iyi şarkısı. Daha önce Get Low'dan sevdiğim tanıdığım Dj Snake bu şarkıda da çok iyi. Klibide en az şarkı kadar eğlenceli.

3)Jason Derulo - Want To Want Me

Klasik Jason şarkısı işte dinlemeye değer. Klibiyse tam rezillik bir kısmı Suit & Tie dan çalıntı bir kısmı In da Club'dan çalıntı yapma bunu yapmaaaa.

4)Mark Ronson & Bruno Mars - Uptown Funk

Çıkalı baya uzun bir süre oldu ama hala dinlemekten keyif aldığım bi parça. Klibide inanılmaz güzel. Pembe bir ceketin bir erkeğe de yakışabileceğini görmüş olduk Tarzsın Bruno !!!

5)Lost Frequencies - Are You With Me

Şarkı çıkalı neredeyse 1 yıl oldu ben geç keşfettim hüzünlüyüm o konuda ama şarkının hafif melankoli hafif neşeli havasının da bunda payı olduğuna bahse varım.

6)Enrique Iglesias & Nicky Jam - El Perdon

İspanyolların Barcelona FC'den sonra dünyaya kattıkları en faydalı şey olan Enrique'nin eğlenceli şarkısı.

7) Dr.Dre & 2Pac - California Love

Çıkalı 20 yıl oldu ama enerjisi sonsuza kadar sürecek şarkı. Rap müziğin üstatları birleşince böyle şeyler ortaya çıkıyor işte.

8)The Notorious B.I.G - Big Poppa

Bana göre gelmiş geçmiş en iyi rapçi BIG'dir. Erken gitti ama şarkıları hala efsaneler.

9)Fifth Harmony & Kid Ink - Worth It

Sayılı kadın gruplarından olan Fifth Harmony'nin sanki bizim buraların melodilerini andıran şarkısı bağımlılık yaratıyor.

10)Tove Lo - Talking Body

Bence geleceğin büyük yıldızlarından olacak ahanda buraya yazıyorum. Şarkı duygusal havası içinde oldukça eğlenceli. Klibi farklı olmaya çalışırken sıradanlıklarla boğulmuş ama yine de güzel.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.