26 Temmuz 2015 Pazar

Oyun İncelemesi : Agar.io

Daha çok yeni bir tarayıcı oyunu olan Agar.io'yu inceleyelim dedim bugün.

Basit mantıkla büyük balığın küçük balığı yemesine benzetebileceğim oyunda sonuç olarak en büyük olmaya çalışıyoruz. Gözünüzde canlanması için daire şeklindeki karakterimizi hareket ettirerek mapteki yemleri ve yeterince büyüksek diğer oyuncuları yiyerek,yutarak her ne derseniz büyümeye çalışıyoruz. Oyun oynanış açısından oldukça kolay. Karakterimiz fare imlecimizi takip ediyor böylece yön verebiliyoruz. W ile kendimizi parçalayıp hareket kabiliyetimizi arttırabiliyoruz. Boşluk ile ise rakipleri yutmak için ikiye bölünüp hedefe atak yapabiliyoruz.

Gerek oynanış kolaylığı gerekse de browser oyunu olması sebebiyle benim genelde diğer oyunlarda sıra beklerken 2-3 dakikalık aralarımı doldurduğum oldukça eğlenceli bir oyun oldu. Oyun yanlış hatırlamıyorsam mart ortası gibi çıkmıştı. Oyun 2 boyutlu olmasına rağmen kendimize verdiğimiz isimlerle değişik renk ya da skin daha uygun olur galiba bu açığı kapatıyoruz. Benim favorim Moon ismini vermekten yana kesinlikle. Çok fazla bilgi olmadan basitçe oynanabilecek bir oyun. Umarım beğenirsiniz. İyi eğlenceler.

Not: Oyun Android Ve İOS platformlarında da var böylece telefondan da oynanabiliyor. Ama telefon versiyonu çok iyi değil.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.