29 Şubat 2016 Pazartesi

Hearthstone Standart Mod Ve Wild Mod Nasıl Olacak ? Hearthstone'a Standart Mod Ne Zaman Geliyor ?

Yaklaşık 1 ay önce Hearthstone'da büyük değişiklikler olacağının haberini verdiler. Bende şimdi bu değişiklikleri açıklayıp neler olacak nasıl olacak sorularına cevap vermek istiyorum. Soru cevap şeklinde en verimli ve en kolay tüm sorulara yanıt verebilirim diye düşünüyorum.

1 ) Neden bu standart mod ve wild mod ayrımı geliyor ayrıca bu standart mod filan nedir ??

Biliyorsunuz ki hearthstone'da kart havuzu çok genişledi. Yanlış bilmiyorsam şu an oynanabilen 1000'e yakın kart var. Şu an için sıkıntı değil ama bundan 3 yıl sonra bu sayı 2'ye belki 3'e katlanacak ve o zaman da kartlar arasında dikkat edilemeyen kombolar oluşacak. İşte bunları önlemek için oyunu sürekli belli kart sayısı aralığında tutmak amacıyla standart mod geliyor. Standart mod dediğimiz Basic+classic ve son 2 yıl içinde çıkmış adventure ve packleri kapsıyor. Yani 2014 yılında çıkmış kartlar gidiyor ama oyundan kalkmıyorlar onları istediğin kadar Wild modda oynayabileceksiniz. Orası biraz özgür dünya gibi isteyen istediği kartı istediği zaman oynayabilecek. Ama şu sorun var ki bir süre sonra orada çok değişik kombolar ortaya çıkıp Wild modu çok sıkıcı hale getirecektir. Her yer Patron Warrior gibi çok güçlü ve dengesiz destelerle dolacaktır.

2 ) Rank Play nasıl olacak ?

Rank play hem Standart modda hem de Wild modda olacak. İkisinde de ayrı ayrı legend kasabilirsiniz. Ama geçerli olan mod Standart olacak bundan sonra.



3) Standart mod ve Wild mod ne zaman gelecek ?

Tam tarih belli olmamakla birlikte benim tahminime göre en erken Nisan ortası diye düşünüyorum. Ama bir sürü nerf buff olacağı için o iş uzayabilir daha.

4) Naxxramas kartları dustlanabilecek mi ?

Evet artık adventure kartları dustlanabilecekler. Ayrıca Adventure açmak isteyenler bir süre beklesin şu modlar gelsin o zaman açın. Hatta packlerde bile bence classic pack'i alın sadece.

5) Standart modda hangi kartlar olacak ?

Sürekli değişmekle birlikte bu yıl için ;
  • Basic
  • Classic
  • Blackrock Mountain
  • The Grand Tournament
  • The League of Explorers
  • The Spring 2016 Expansion

Bunlar gözüküyor. Yani yeni Expansion yolda. Naxx ve G&G gideceği için o kartların yerini tutacak karttlar çıkaracaklar.

6 ) Hangi Class'lar nerf yiyecek ??

Basic kartları çok güçlü olan 2 class var bence. Mage ve kesinlikle DRUID. Bu ikisine kesinlikle değişiklikler gelecektir. Ayrıca paladinin temel kartları o kadar kötü ki ona da bir buff gelmesi gerektiğini düşünüyorum.

7 ) Kart dustlamanın craftlamanın zamanı mı ?

Kesinlikle değil. Bence herkes şu önümüzdeki 1-1,5 ay elindekilerle yetinmeli hiç dokunmamalı o işlere.

Tüm sorulara yanıt verdiğimi düşünüyorum. Başka sorunuz varsa yorum kısmından sorabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.