18 Şubat 2016 Perşembe

Arrow 4. Sezon 14. Bölüm İncelemesi ( William ?? Haftaya Her Şey Yeniden Başlıyor !! )

Heyyy Arrow 4. Sezon 15. bölüm incelemesi çıktı bile bundan sonra oraya gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Okumadıysanız bu bölümle bağlantılı 4. sezon 13. bölüm incelemesini okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Arrow'un 4. sezon 14. bölüm incelemesiyle karşınızdayım. Bu bölüm aksiyon açısından dolu olsa da asıl bence önümüzdeki bölümler için çok şey vaadeden görüntüsü daha güzeldi. Sonunda Damien Darkh etrafında yoğunlaşmaya başladık. Adada da olaylar mistik güçlere doğru ilerliyor. Bu sezon sonunda Oliver'ın mistik güçlerle dolu bir adam olduğunu öğreneceğiz gibi geliyor. İsterseniz kısaca bu bölüm neler oldu onlara bakalım.



Bu bölüm bina patlatma yetenekli HIVE ajanları ve Damien Darkh ilişkisi konu olarak seçilmiş. İlk olaran Quinten Lance'e yapılan saldırı ardından etkinlik binasına yapılan saldırılarla ve bol bol aksiyon sahneleriyle eğlenceli bir bölümdü. Hatta dövüş sahnelerinde farklı hareketler filan inandırıcılık açısından güzel olmuştu. Onun dışında Oliver'ın motorla uçtuğu sahne baya iyiydi. Asıl şu belediye başkanlığı konusunda bir kaç şey söylemek istiyorum. Bence Oliver bir şekilde bu başkanlık olayından ya vazgeçecek ya da kazanamayacak. Hatta buradan ilerleyerek önümüzdeki 4-5 bölüm içerisinde bir dibe vuruş görebileceğimizi bile düşünüyorum.

William konusuna gelirsek çok çeşitli etkileri olacağı bir gerçek. İlk olarak Felicity Oliver ilişkisini nasıl etkileyecek sorusu var aklımızda. Özellikle bu bölümde Felicity ve annesinin konuşma sahneleri sanki tüm bunlara bir gönderme gibiydi. Onun dışında Oliver ve Damien Darkh arasındaki savaşın şiddetini ve hızını arttıracağı kesin. Oliver'ı önümüzdeki bölüm çok ama çok zor anlar bekliyor.



İncelemelerde çok fazla bahsetmediğim bir kısım  var o da Olie'nin adadaki hayatı. Geçen incelememde söylediğim gibi ada hep şimdiki hayattaki yeteneklerin nasıl kazanıldığını anlatan yan bilgilendirme sahneleri gibi oluyor. Orda birisiyle tanışıyor hop hemen günümüzde o kişiye işi düşüyor gibi gibi. Ama bu sefer adadaki gelişmeler de merak uyandırıcı. Şu mistik veya ruhani ya da ilahi her ne derseniz artık çok ilgimi çekti. Özellikle buradan edinilen bilgilerin Damien Darkh'ı yenmede kilit rol oynayacağı düşüncesindeyim.

Lafı çok dolandırmaya gerek yok haftaya bombalar birer birer patlayacak. Nedense en merak ettiğim kısım Felicity'nin tekrar yürüyüp yürüyemeyeceği ve William'ı öğrendiğindeki tepkisi. Beklemekten başka çaremiz yok. Haftaya görüşmek üzere okuduğunuz için teşekkürler takipte kalın.


2 yorum:

  1. Anıl Cemal Yılmaz Şu Bölüm İncelemesi Fikrini Yapman Gerçekten Hoş Bir Davranış Diyeyim. Çünkü İnsanları Gerçekten Neler Olabileceği Konusunda Çok İyi Noktalara Değindiğin İçin Bilgilendirmiş Oluyorsun ve Bu da Takdire Şayan Bir Davranış.

    YanıtlaSil
  2. Ya Barry zoom u oliver da artık dark ı yensin yeter kxjxkx

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkürler.