15 Nisan 2016 Cuma

Vikings 8. Ve 9. Bölümlerin Ardından Çok Kısa Bir Yazı ( Büyük Gün Çok Yakın !! )

Vikings'in son iki bölümünün ardından nerede olduğumuzu konuşmak için birkaç şey yazacağım çok uzun tutmamayı düşünüyorum yazıyı haftaya malzeme kalsın. Geçen hafta dizide resmen temizlik yapıldı gibi bir şey olmuştu. Odo'lar Yidu'lar filan hepsi aynı bölümde gitti bir de üstüne üstlük Harbard da şimdilik gitti. Herkes Ragnar'dan ümidi kesecekken Ragnar yine kendinden bekleneni yaptı ve sonunda bugünkü 9. bölüme geldik. Bu bölümde sanki fırtına öncesi sessizlik gibiydi. Ama benim bu bölümden asıl anladığım olay artık viking frank çatışmasından öte bir şeyler izliyoruz. Bir yanda Abi-Kardeş'in çok çok uzun yıllardır süren savaşı, öbür yanda tek başına İngiltere'yi eline geçirmeye çalışan bir adamın hırsları. 

Önümüzdeki bölüm dizinin tüm gidişatını değiştirecek olaylara sahne olacak bence. Bu sezondan hiç olmadığım kadar umutluyum. Sonraki bölümde her şeyi konuşuruz. O zamana dek hoşçakalın okuduğunuz iiçin teşekkürler.

Dipnot : Birkaç kişi Vikingleri kötü gösteriyorlar gibi şeyler yazmış internette onları gördüm. Bunlar barbar kavimler emin olun burada bize gösterdikleri onların insanlara yaptıklarının yanında hiçbir şeydir. O yüzden kimse kimseyi kötü göstermiyor emin olun o konuda.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.