11 Kasım 2015 Çarşamba

The Flash 2. Sezon 6. Bölümün Ardından ( Bu Wells'lerden Bir Kurtulamadık Abi Ya )

The Flash 2. Sezon 7. Bölüm incelemesi çıktı bile bundan sonra ona gitmek için tıklayın.

The Flash'ın bu sezonki en üzücü bölümünün incelemesiyle karşınızdayım. Eldekileri mi kaçırmadık, yeteneklerimizi mi kaybetmedik neler neler..

Nereden başlasam bilemedim ki şimdi bi elimizdeki konulara bakalım öncelikle. Dr. Light'ın kaçışı, Wells'in ne amaçla geldiğini öğrenmemiz ve Zoom'un Flash'ın her şeyini elinden alması diye sınıflandırmak çok yanlış olmaz herhalde. İlk olarak Dr. Light karakterinin akıbetini öğrenemedik bu bölümde. O yüzden tekrar görebiliriz onu diye düşünüyorum. Kaçtıktan sonra tüm bölüm boyunca bir etki yaratmasını bekledim ama olmadı herhalde onu sonraki bölümlere bir yerlere saklıyorlar.



Wells'in amacı hakkında az çok bir fikrimiz oluşmuştu önceki bölümlerde hatırlarsanız. Özellikle kızını Zoom'un kaçırdığını öğrendiğimizden beri Harry'nin amaçlarını az çok biliyorduk. Burada önemli olan amacını nasıl gerçekleştirmeye çalışacağıydı. Bu bölümde gördük ki kızını kurtarmak için bizim ekibi kullanma yolunu seçti. Zoom'u neden o kadar hafife aldı veya aldılar o konuda tamamen şaşkınım. Jay çok net konuşmuştu onu yenemezsiniz diye haklılığını çok ağır şekilde görmüş olduk.

Bu arada Wells'in kızı Jesse Quick'i biraz araştırırsanız diziye yeni bir Koşucu katıldığını öğreneceksiniz işler çok keyifli bir hal alacak olley be.

Gelelim işin en çetrefilli kısmına. Barry'e ne olacak ? Zoom'a karşı kesin bir mağlubiyet alması yanı sıra bir koşucu için en önemli özellik olan yürüme yeteneğini de kaybetti. Burada birazcık Arrow'dan kopya çekip iyileşeceğinden emin olduğumu söylemek istiyorum. Çünkü Arrow'un bu sezonun ilk bölümünde 6 ay sonraya gidilmişti ve orada Barry yürüyebiliyor ve hızına sahipti. Burada tek sıkıntılı konu 6 bölümün 6 aya denk gelip gelmeme olayı ki bence 6 ay geçmediğinden dolayı yürüme yeteneğini bir şekilde geri kazanacak. Herkesin konuştuğu ve ilk akla gelen ihtimal Kötü Harrison Wells'in sandalyesi sayesinde gücünü tekrar toplayabileceği ki çok çok mantıklı. Tüm bunların dışında Zoom şu ana kadar gördüğümüz kötü karakterler içerisinde en farklısı. Öncelikle rakiplerini öldürmüyor bu çok ilginç. Barry'i de Jay'i de yendi ama onun için önemli olan hızlarını kaybetmeleri yaşayıp yaşamamaları çokta umrunda değil gibi geliyor bana. Bu hareketi bence onun yenilebilir olmasının tek yolu. Özellikle Jay'in yardımı ve takım çalışmasıyla bir ihtimal yenilgiye uğratılabilir. Ama aralarında çok çok fazla bir güç farkı olduğu çok aşikar. Önümüzdeki bölümlerin çok ilginç olabileceğini düşünüyorum en çokta Barry'i nasıl tekrar yürütecekleri konusunu. Okuduğunuz için teşekkürler takipte kalın.

Dipnot : Bir kaç yerde Zoom için babası demişler ama neye dayanarak anlamadım. Eğer Arrow sahnesine atıfta bulunuyorsalar tamamen saçmalık.


2 yorum:

  1. KARDEŞ AYIP AYIP DİZİMAGDA REKLAM YAPARAK NERELERE ULAŞMAYI DÜŞÜNÜYOSUN?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece daha fazla kişinin okumasını istiyorum o kadar. Farkettiysen sitede reklam yok yani maddi gelir için uğraşmıyorum. İyi günler.

      Sil

Yorumunuz için teşekkürler.