5 Kasım 2015 Perşembe

Arrow 4. Sezon 5. Bölümün Ardından ( İlk defa beklenen şeyler oldu )

4. sezonun en sakin en normal ve en neler oldu öyle dedirtmeyen bölümünün incelemesi geliyor. İnternette paylaşılan içeriklerden daha geçen hafta size Constantine ve Sara üzerine bir bölüm olacağını söylemiştim.

Sara'nın kaçtığını görmüştük son bölümde bizi meraklandırmadan olayı çözelim dediler. Sara kaçtıktan sonra onu fiili olarak öldüren Thea'nın  veya o sandığı kişilerin peşine düştü. Daha sonrasında Sara'nın yakalanıp Constantine sayesinde ruhunun kurtarılmasının anlatılmasıyla genel anlamda bölümü bitirdik. Diğer bölümlere göre temposu düşüktü bu bölümün. Özellikle The Flash'ın çok üst seviye kalitede ilerlemesi mi etkili oldu bilmiyorum ama pek beklediğim gibi olmadı benim açımdan Sara'nın dönüşü.



Onun dışında Oliver-Laurel ilişkisinde işlerin çok uzun zaman sonra yoluna girmesi teorilerim açısından anlamlı oldu. Eninde sonunda Oliver-Laurel ikilisini göreceğimizi düşünüyorum o yüzden dizideki o uzaklaşma olayları filan yalan yok öyle şeyler.

Bölümdeki tek şaşırtıcı şey John'un kardeşinin kötü adam çıkması oldu herhalde.

Ray'in hayatta olduğunu çok uzun süreden beri bildiğimiz için çok şaşırtıcı olmadı.  Yani başlıkta söylediğim gibi beklediğimiz her şey aynı şekilde gerçekleşti. Sonraki bölümle ilgili verebileceğim ip uçları Damien Darhk - Ray Palmer olacak. İkisi etrafında geçecek bir bölüm olması kuvvetle muhtemel. Okuduğunuz için teşekkürler takipte kalın.

Not: Constantine kalıcı bir karakter olsa çok güzel olabilirdi aslında. Hazır kendi dizisi iptal edilmişken.
Not numara iki : Adada işler karışmaya başladı iyice, onunla ilgili çok güzel bir yazı yazacağım kesinlikle.



0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.