2 Aralık 2015 Çarşamba

The Flash 2. Sezon 8. Bölümün Ardından ( Çok Bekledik İyi Bekledik Güzel Bekledik )

Bu bölümün devamı niteliğindeki Arrow bölümünün incelemesi için buraya tıklayabilirsiniz.

İki haftalık uzun bekleyişin ardından The Flash - Arrow ortak bölümünün incelemesiyle karşınızdayım. İçerik olarak çok dolu bir bölüm olmasa da sadece karakterler bile yeterdi. Bölümde elinizi salladığınız yerden süper kahraman çıkıyor çok güzeldi.

Ortak bölümümüzün konusu Hawkgirl ve onun peşindeki Vandal Savage idi. Birkaç bölüm önce diziye katılan Kendra kaderinin daha fazlası olduğunu öğrendi ve onun yükümlülükleriyle karşı karşıya kaldı. Bu konuyla ilgili en çok sevindiğim şey bir bölümde bitmemiş olması. Ki çok büyük ihtimal bitmeyecek gibi görünüyor dolayısıyla Legends Of Tomorrow'da Vandal Savage'ı görmeye devam edeceğiz. O açılardan biraz yeni diziye bir ön hazırlık gibi oldu aslına bakarsanız. Yine de o kadar kahraman varken A.T.O.M'u görmemek üzdü.



Bu bölümde yakaladığım önemli olaylardan birisi zaman kavramı hakkında. Hatırlarsanız Oliver ve Barry kahve dükkanındayken Flash içeceği hakkında bir konuşma yaptılar. 8 ay oldu dedi Barry dolayısıyla daha sekiz bölüm sonunda 2 ay ilerleyebildiğimizi öğrenmiş olduk. Bu da bize Arrow'daki 6 ay sonra ölecek olan kişiyi öğrenmemize daha çok zaman olduğunu göstermiş oldu. İlk tahminlerim gibi sezonun 20. bölümünden önce öğrenme gibi bir şansımız yok diye gözüküyor.

Sondaki çocuk evet Oliver'ın çocuğu herkes anlamıştır zaten iki yüz defa gözümüze soktular.



Harrison Wells'in kurtulmasına sevindim çok farketmemiştim ama sevmişim o karakteri kötü de olsa. Yenisi farklı kişi ama Harrison sonuçta. Barry'i hızlandıracak şey konusunda ilaçla olacağını düşünmüyorum. Barry'nin gazla çalışan tip olduğunu çok defa gördük. Dolayısıyla ona bir amaç hedef ne bileyim duygusal bir şey vermeleri lazım. Ancak öyle süper hızlara çıkabilir ki o konuda Patty'den daha çok Iris önem kazanıyor bence.

Toparlayacak olursak iki dizininde neredeyse tam kadrolarıyla bulunduğu kadro kalitesine göre düşük tempolu ama yine kadro kalitesiyle günü kurtaran bir bölümdü. Ben daha efsane bir şey bekliyordum ne yalan söyliyeyim ama onu bu sezon sonunda göreceğiz gibi. Haftaya ilginç bir bölüm gelecek diye duydum beklemedeyiz her zamanki gibi. Okuduğunuz için teşekkürler takipte kalın.

Dipnot : Vandal Savage direk as adamı olacaktı Legends Of Tomorrow'un onu unuttum valla yazarken.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.