23 Ocak 2016 Cumartesi

Kitapyurdu.com Güvenilir Mi ?

İnternette kitap alacakların akıllarında güvenilirlik sorunu var. Bende kullandığım ve hizmetinden aşırı memnun kaldığım Kitapyurdu.com hakkında sizlere bilgiler vereceğim soru cevap tarzında.

1) Kitapyurdu.com güvenilir mi ?

Şu ana kadar 7 ayrı alışveriş yaptım. Yedisinde de hiçbir sorun yaşamadım. Hatta bir seferinde siparişi iptal ettim. Onda da para hesabıma 1 gün sonra geri yatırıldı.

2) Hız konusu nasıl ?

Hız konusunda kitapların temin edilme süreleri çok önemli. Aldığım bir siparişteki bir kitabın temin edilme süresi 4 gün diyordu. Siparişimden yaklaşık 1 hata sonra kitap elime ulaştı. Ama temin edilme süresi olmayanlarda sabah 12 den önceyse ertesi gün elinize geçmiş oluyor kitaplarınız.

3) Kitaplara kargoda zarar geliyor mu ?

En memnun kaldığım özelliği bu sitenin kesinlikle muhteşem korumalı çok güzel ambalajda geliyor kitaplar. Kargoda bir zarar gelmesi söz konusu değil. Ancak çok eski baskılı kitapları sipariş ettiğinizde biraz saklama koşulları nedeniyle kitapların hafif deforme olmuş şeklinde geldiğini söylemem lazım. Anna Karenina'nın yanlış hatırlamıyorsam 2013 baskılı bir kopyasını satın aldım. Kitap eski filan değildi ama kapağı sanki ben biraz yıprandım der gibiydi. O tarz ürünlerde dikkatli olmakta fayda var.

4) Fiyat konusunda nasıl ?

Fiyat konusunda ne çok ucuz ne çok pahalı. Genel olarak kitapların fiyatları belli bir ortalamada.

5) Siteyi önerir misin ?

20 TL üzeri ücretsiz kargo, para iadesinin çok çabuk yapılması ve geniş ürün yelpazesi sebebiyle kesinlikle öneririm.

6) Puan kataloğu nedir ?

Aldığınız kitaplardan yaptığınız yorumlar ve değerlendirmelerden puanlar kazanıp, belli kitapları bedavaya alabiliyorsunuz kitapyurdu üzerinden.


Bir toparlama yapacak olursam ; idefix'e göre kargo ücreti avantajından dolayı seçilebilir. D&R'da fiyatlar aşırı yüksek zaten. Dolayısıyla bir orta yol olan bu siteyi güvenle kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.